Broux Kachels - Bree: pelletkachels & houthaarden in Limburg

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


kachels
kachels
kachels
kachels
kachels
kachels
kachels
kachels
kachels

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 Bereken route

Piazzetta kachels

Bij Broux kachels in Bree (Limburg) kunt u terecht voor alle haarden en pelletkachels.

 

De oven en de brander van de kachels zijn gemaakt uit o.a. gietijzer en/of Aluker, de bekleding van handgemaakte en unieke maiolica (keramische steen). De technische onderdelen en elektronica zijn overwegend van duitse oorsprong

 

De verbranding van een pelletkachel gebeurt erg geluidsarm. Bovendien kan u de pelletkachel volledig naar wens afstemmen door een gebruiksvriendelijke, 7-daagse programmatie mbv een afstandsbediening.

 

Elke pelletkachel is CE-gehomologeerd en beschikt over een DIN-plus certificaat, wat garant staat voor een lagere uitstoot en een hoger rendement.

 

Piazzetta pelletkachels zijn ook de enige kachels welke hun warme lucht langs onder uitblazen, dankzij een gesloten warmtewisselaar.

 

Dit zorgt voor een betere warmteverspreiding in uw woning. Tevens zorgt dit Multifuoco-systeem ervoor dat u, indien gewenst, ook warme lucht kan sturen naar 1 of meerdere andere kamers tot wel 16 meter vanaf de kachel.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat de Piazzetta kachels een meerwaarde bieden aan elke veeleisende klant. Piazzetta combineert namelijk degelijkheid, een prachtig design en een energiezuinige manier van verwarmen in één kachel.

 

Laat een kenner uw verwarming installeren. Contacteer ons en maak vandaag nog een afspraak met Broux kachels en geniet jaren van uw Piazzetta-kachel.

Piazzetta kachels & haarden in Limburg (Bree)

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.